Zavedamo se, da organizacija dogodka nosi na sebi veliko odgovornost, veliko truda in dela. In kar naenkrat ste v fazi, ko se odločate, katera glasbena skupina je primerna za nastop na vašem dogodku. Dobro je izbrati skupino, ki bo skozi celoten čas nastopa skrbela za dober žur, izbrala prave skladbe v pravem trenutku, in hkrati odigrala vsak takt kakovostno in suvereno, brez raznih simulacij in playbackov. In Biseri to definitivno smo!

Glasbena skupina je kot veriga - sposobna je točno toliko, kot je sposoben njen najšibkejši člen. Vsi Biseri smo šolani in izkušeni glasbeniki, ki imamo, ne glede na svojo mladost, za sabo že veliko glasbenih kilometrov. Vsakemu od nas je všeč drugačen stil glasbe, a točno to naredi Bisere in naš program tako drugačno in raznoliko. Vsi igramo tudi več instrumentov, zato nam nobena zvrst glasbe za žur ne predstavlja problema.

In ne le igranje in glasba, pomemben je tudi vizualni stil! Naš oder je vedno živih barv. Veliko luči, oblačila živih barv, oder s konstrukcijami, ceradami in panoji pa bodo iz vašega dogodka vključno z našim nastopom poskrbeli za pravo energično bombo! (več na podstrani TEHNIKA)

Če hočeš dati ljudem le najboljše, moraš tudi sam imeti najboljše! Tega se zavedamo in držimo. Biseri igramo na najboljše instrumente svetovno znanih proizvajalcev (Yamaha, Nord, Kawai, Hammond, Fender, Gibson, Marshall, Gretsch, DV Mark, Markbass, Aristides, Erman kitare, Rutar harmonike...).

Torej, kaj ponujamo za vaš dogodek? Samo najboljše! Dobro glasbo, dober žur, kakovostno ozvočenje in osvetljavo prireditve in našo, svojevrstno energijo.

Kontaktirajte nas "TUKAJ", da vam pošljemo celotno ponudbo, prilagojeno za vas!Podpirajo nas